CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 6 Mei 2009

yeyhhhhh...sume brg2 utk hantaran...

semalam dengan gigih nye bersama en. tunang membeli barang2 terakhir utk di wat hantaran...aku pn tinggl beli yg yg simple2 jer..balik keje trus gegas membeli ini

--->
dan ini ------>
juga ini ----->
byk sungguh manisan yg aku bg...ekekekeke...saje beli awl sbb aku 9hb ni dah start cuti...n disebbkan teratak usang family aku yg jauh dr bandar terpakse mmbeli dulu bnd2 ni..takpe..masuk sje dlm peti sejuk..ekekekeek..terpakse menmbah lagi mmbeli door gift..setelah dikabarkan oleh ibunde tercinta aku yg kemungkinan ramai yg dtg..so sbg persediaan awl..beli jelah..yehhhh..tarik lagi duit....dan terase duit semakin tipis di tgn...n sekarang simtom2 nak menjadik pengantin ni mule melanda diri...dengan demam nye aku utk kali ke berape tah...selesema...batuk...aduhhhh....dugaan tol la...rase nye kesihatan ni dah di jage ngan cukup rapi...tp mungkin disebabkan cuace yg tidak menentu..ekekekeke...

7 ulasan:

Luv like this.... berkata...

syukur...da bnyk dah nk siap!lagi a week jerr...ape perasaan?nebes tak?

nurul aziyana berkata...

minum ti aym brand utk tenaga ker??heheh blh share aper faedahnya..erm dh nk dekat dh..sonotnyer

antalya berkata...

ehh jgn letak coklat dlm peti ais.coz nanti bila kuarkan lg cepat coklat tu cair.better simpan pd suhu bilik je

~ I - Z - A ~ berkata...

pati ayam brand tu utk letak dlm hantaran gak ye?
atau minum wat tambah tenaga..?
hehe..best tak rasa dia? penah teringin nak cuba minum, tapi takut takleh diterima tekak..

1 week & 2 days je lagi.. :)

SINCHAN KPTM berkata...

luv like this - nebes gler2...serabut pn byk gler...hepy pn byk gak..ekekekeke..

nurul - ntah..en tunang nak bende tu hantar utk die..utk tenaga rase nye..yup...rase sonot n berdebar sgt2..ekekeke

antalya - yeke awk?tak leh masuk dlm peti ais eh?wokeh..nasihat anda akak digunakan..tenkiu ek..

iza - yup..letak dlm hntaran..rase cam nak wat lain skit...ntah...tak tau rase nye ape..en tunang yg nak minum..ekekeke...die tu sume die bedal..sedap tak sedap pn sedap je bg die..ekekekeke

Ija1202 berkata...

Pati ayam bagus utk tenaga...
kalau badan x cukup tenaga memang elok minum pati ayam ni..
tinggal seminggu lebih jer...mesti nebes kan???...semoga diberikan kesihatan berterusan...

SINCHAN KPTM berkata...

ija - yup...nebes gler..amin..semoga di beri kesihatan hendak nya..